perjantai 11. tammikuuta 2013

SURVIVORviikko

Huh huijakkaa: vuoden eka kokonainen työviikko alkaa olla pulkassa. Eikä ollut muuten huono viikko :) Ostin itselleni pari nippua tulppaaneja piristykseksi, kun tuo uuden vuoden mukanaan tuoma herkkulakko estää sen normaalin palkitsemisen/motivoinnin ;)
Etukäteen ajateltuna mietitytti, että mitenkähän tästä selviän, poikkeuksellisia haasteita tuntui riittävän kalenterissa ihan jokaiselle päivälle. Isi-ihminen työmatkaili Välimerellä koko viikon ja molemmat pojat kerkisivät imuroida flunssapöpöjä edellisellä pätkäviikolla hoidossa. Eli sama murphy vaikuttaa edelleen: jos isi-ihminen reissaa, täällä kotosalla sairastetaan ja lumitöitä piisaa. Lumentulo oli sentään maltillista tällä kertaa ja ukki kolaili pihaa aina ohikulkiessaan. Samainen ukki (+mummi) vahti, syötti ja viihdytti myös pieniä potilaita, siitä suuri kiitos! Kiitokseksi pojat taisivat tartuttaa taudin ukille ja mummille...
Lisäksi ohjelmassa oli erityisen aikaisia aamuherätyksiä, tukiopetusta, aamupalavereja sekä pitkiä iltapäiviä muun muassa jälki-istunnon valvomisen merkeissä.
Kaikesta kuitenkin selvittiin kunnialla ja "kiukuttelematta" :)
Kuten arvata saattaa, eipä ole ollut aikaa käsitöille. Mutta se ei harmita, koska tuntuu ihanalta, kun arki rullaa ja on työ, josta nautin. Voin kertoa, että työttömänä oli tuhat kertaa kurjempaa.

Laiska se töitään luettelloo... sanoo siellä joku. Mutta tulinpahan merkitsemään muistiin vastaisen varalle, että mitä haasteellisempi viikko, sitä parempi mieli (vaikka ennakolta saattaa hirvittää).

Onnellista oloa ja valoisia päiviä ystävät rakkaat!

3 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Ja palkka juoksee! :) Mie sain hillittyä vielä ihteni tulppaanihyllyjen kohilla...(en kyllä olisi hillinnyt jos olisivat olleet kassojen "oikealla puolella", mutta kun tulivat vasta sitten kun oli kaksi täyttä ostoskassia molemmissa käsissä...) Onnittelut onnistuneesta "kuilotuksesta" (c: Täällä on herkkuja on tehnyt kamalasti mieli, mutta on ollut toisen kerran elämässä helppoa kieltäytyä (I kerta oli ennen häilöitä ja piti pukuu sopia) kun ei ole viikkoo ollut makuaistia räkätaudin myötä (c; Samoin siulle päin!

Salla kirjoitti...

Voihan Murphy! Ihanaa, että selvisit kuitenkin kunnialla ja hyvällä mielellä. Mukavaa viikonloppua koko poppoolle!

Yöttö kirjoitti...

Maiju: Ja ennen kaikkea: palkka juoksee! Nimim. yhdet uudet ihanat talvikengät ja toiset ihanat converset kevääksi :) Edelliset ostettu... ööö... oisko kolme vuotta sitten?
Salla: Sitä samaa ja koittakaahan tervehtyä :) + voimia näille viimeisille viikoille ennen h-hetkeä!