sunnuntai 12. helmikuuta 2012

:D

Eipä tänne ihmeempiä, kevättä rinnassa. Valon lisääntyessä suupielet ovat yhä useammin ylöspäin :) Töitä olen saanut tehdä sopivasti, eikä influenssa ole löytänyt vielä tänne meille, vaikka olen käynyt sitä "tautipesistä" etsiskelemässä. Yhdeltä sijaistettavalta luokalta oli puolet oppilaista poissa!
Vakuuttelen itselleni, ettei se edes tule minulle. Lueskelin nimittäin jostakin, että tuo influenssavirus on viimeksi kunnolla vieraillut meillä täällä Suomessa vuonna 2009. Tuona talvena minä ja mies sairastimme jonkun kovan kuumetaudin. Kovaa kuumetta kesti melkein viikon ja vei kyllä totaalisesti mehut. Jälkeenpäin oli hutera ja huojuva olo pitkän aikaa. Samoja oireita kuvailivat tämän talven influenssan poteneet opettajat tuolla koululla.
Jotenka olen päättänyt, että Hyvä Influenssa, tänne on turha tulla tarjoutumaan. Koska satavarma en kuitenkaan asiasta ole, tungen valkosipulinkynsiä sukkiin yöksi (opena en ilkeä syödä sitä muuten kuin viikonloppuisin...), nappaan C-vitamiinia marjoista, hedelmistä ja purkista, D:tä auringosta ja purkista ja popsin tuoretta inkivääriä. Niillä ovat taudit pysyneet poissa joulun jälkeen.

3 kommenttia:

Yöttö kirjoitti...

ja näinhän se taas menee: kun sitä erehtyy hetken olemaan onnellinen ja tyytyväinen, niin samassa palautuu takaisin maan pinnalle, tai alle. Aloitellaan siis uutta tautikierrosta: Juho starttasi yöllä kurkunpääntulehduksella :( Edellisestähän on jo kaksi viikkoa. Eipä siinä sitten nukuttu, kun pienin tuntui tukehtuvan heti kun pyörähti pitkälleen. Ja tietenkin isi-ihminen reissaa justiinsa tällöin. Tää on niin tuttu kuvio, että ei voi kun ihmetellä.

Salla kirjoitti...

Voi kurjuus! Toivottavasti menis nopeesti ohi tällä kertaa! Tsemppiä!

Yöttö kirjoitti...

Juhiksen mursuyskä alkaa helpottaa jo, mutta tänään kaatui Late petiin. Oisko sitä influenssaa nyt kuitenkin, kun nosti kovan kuumeen ja toinen ei halua muuta kuin nukkua, ei ollenkaan Latemaista :(